Skip to main content

Altijd een kloppende flow van je procedure.

Ontdek hoe onze geavanceerde workflowmanagement tools naadloos samenwerken met ons ticketsysteem om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiëntie te verhogen.

  • Intuïtieve gebruikersinterface
  • Gemakkelijk sjablonen bouwen
  • Verdeel taken over meerdere gebruikers en/of teams
  • Flexibel in te delen
  • Behoud overzicht

Workflowmanagement

Optimaliseer Teamwork met Neoforce Workflowmanagement

Complexe taken die meerdere stappen of medewerkers vereisen, zoals het onboarden van een nieuwe medewerker, kunnen een uitdaging zijn.

Neoforce’s workflowmanagement maakt deze processen eenvoudig en overzichtelijk. Creëer eenmalig een sjabloon en koppel deze aan een ticket. Dit genereert automatisch subtickets die naar de juiste teams en medewerkers worden gestuurd. Zo stroomlijn je bedrijfsprocessen en behoud je altijd het overzicht.

Altijd een kloppende procedure.

Doordat het workflowmanagement volledig integreert in het ticketsyteem zijn je behandelaars bekend met de manier van werken en handelen ze deze stappen op dezelfde eenvoudige manier af als hun andere tickets. Er hoeft dus geen extra uitleg voor gegeven te worden.

Je kunt er zelfs voor kiezen om het workflowmanagement volledig geautomatiseerd aan te laten maken door je klanten. Dit kan via een formulier op het klantenportaal getriggerd worden.