Skip to main content

Lever uitstekende service met onze ticketmodule.

  • Intuïtieve gebruikersinterface
  • Registreer alle taken als tickets
  • Importeer mails vanuit je centrale mailbox
  • Deel je tickets flexibel in
  • Behoud overzicht
  • Onbeperkt rapportage mogelijkheden

Neoforce Ticketsysteem.

Beheer al je klantvragen en -verzoeken efficiënt met Neoforce!

Met Neoforce behoud je een helder overzicht van alle klantinteracties. Elk ticket krijgt automatisch een uniek volgnummer, zodat je gemakkelijk kunt bijhouden welke klant een vraag of verzoek heeft ingediend. Daarnaast kun je belangrijke details zoals de aard van de vraag, de prioriteit, de urgentie, de relevante categorie en de verantwoordelijke medewerker voor de einddatum vastleggen.

Onze flexibele ticketmodule stelt je in staat om het ticketingsysteem aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Jij bepaalt welke velden verplicht zijn en welke optioneel. Je kunt ook teams toewijzen aan bepaalde soorten tickets en categorieën definiëren die relevant zijn voor jouw bedrijf. Dit zorgt voor een gestroomlijnde workflow en efficiënte afhandeling van klantvragen.

Neoforce is meer dan alleen een ticketingsysteem. Het is een uitgebreid platform dat is ontworpen om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Van klantenservice tot interne communicatie, Neoforce biedt een scala aan functies om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Lever ontzettend goede support aan je klanten en partners.

Vergeten welke klant je net hebt gesproken of hoe je een specifiek probleem hebt opgelost? Overvallen door e-mails en telefoontjes zonder overzicht? Met het ticketsysteem van Neoforce behoren deze problemen tot het verleden!

De ticketmodule die je kunt gebruiken toont meteen aan van wanneer het ticket is en welke opvolging eraan gegeven is.

Yu-Mei Liebregt

Overzichtelijk de openstaande en afgeronde taken bekijken met het Neoforce Ticketsysteem.

Geef binnen het ticketsysteem aan wanneer het ticket afgerond moet zijn. Neoforce waarschuwt je automatisch wanneer deze datum in de buurt komt.

Zorg ervoor dat je je klanten niet teleurstelt met betrekking tot het op tijd afhandelen van hun vragen en verzoeken. Je kunt uiteraard je openstaande tickets gemakkelijk sorteren op basis van einddatum. Zo werk je altijd op een eerlijke en overzichtelijke wijze binnen het ticketsysteem!

Is het ticket puur geregistreerd of zijn er ook al zaken uitgevoerd?

Met behulp van de status in het ticketsysteem geef je de voortgangsstatus aan. Je kunt zelf statussen definiëren en ook automatisch je klanten op de hoogte brengen bij een statuswijziging. Ook kun je in de beheerdersinstellingen aangeven welke status(sen) ervoor zorgen dat een ticket volledig is afgerond. Je kunt dan automatisch de klant op de hoogte stellen. Dat scheelt jou natuurlijk weer werk om via e-mail de klant op de hoogte te brengen van alle voortgangsinformatie.

Met behulp van teams in het ticketsysteem definieer je welke (groepen van) je medewerkers er zijn.

Dit kun je ook zien als afdelingen. Elke afdeling behandelt natuurlijk andere verzoeken. Zo zal de klantenservice hele andere verzoeken behandelen dan de financiële afdeling. In het ticketsysteem zijn behandelaars binnen de teams volledig zelf in te delen. Een ticket kan, indien gewenst, ook behandeld worden door meerdere behandelaars.

Diverse categorieën binnen het ticketsysteem.

Is het iets met betrekking tot bijvoorbeeld huisvesting of meer iets dat gerelateerd is aan één van je producten? Deel je tickets gemakkelijk in binnen zelf in te stellen categorieën en subcategorieën.

Definieer je tickets zelf in verschillende typen.

Dat betekent dat je bijvoorbeeld kunt aangeven of een ticket een ‘incident’, ‘wijziging’ (ITSM/FMIS) een ‘supportvraag’ of iets anders is. Wij leveren je een standaardset mee, maar jij kunt die binnen het ticketsysteem helemaal naar wens aanpassen. Wil je dat een bepaald oplosteam een specifiek type ticket niet kan of mag behandelen? Geen probleem, ook dat kun je gewoon instellen. Dit betekent dus dat je Neoforce ook gemakkelijk als ITSM-tool kunt inzetten waarbij je nog steeds volledig vrij bent in de mate van de ITIL implementatie.

Koppel een specifieke asset aan het ticket met het ticketsysteem.

Maak je daarnaast ook gebruik van de module applicatie-management of datasets? Dan is het zeer handig om het betreffende asset/object te koppelen aan het ticket. Hiermee heb je altijd inzichtelijk welke tickets met betrekking tot dat specifieke object zijn aangemaakt. Heeft die specifieke laptop bijvoorbeeld veel storingsmeldingen? Wellicht kan het dan beter zijn om de laptop te vervangen. Zijn er veel problemen met die ene auto? Misschien moet hij dan terug naar de dealer. Het ticketsysteem zorgt ervoor dat je alles in één overzicht kunt vinden.

Echte selfservice met ons klantenportaal.

Gebruik je ook onze klantenportaal module? Hiermee bied je klanten eenvoudig toegang tot hun lopende en voltooide tickets. Je kunt ook handleidingen en formulieren toevoegen, waardoor klanten makkelijker specifieke vragen kunnen stellen. Dit leidt tot beter gestructureerde tickets en bespaart je tijd.

Op het klantenportaal kun je ongelimiteerd formulieren, wiki-artikelen en pagina’s plaatsen. Bovendien zijn lightaccounts voor je klanten helemaal gratis. Zo bied je een informatief en kostenbesparend portaal waar klanten zelf hun zaken kunnen regelen.

Lees meer