Skip to main content

Neoforce is the best TOPdesk alternative: fast and easy-to-use service desk software.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar, kosteneffectief en gebruiksvriendelijk alternatief voor TOPdesk? Zoek niet verder. Neoforce is dé Nederlandse servicedesk software die volledig is afgestemd op jouw unieke behoeften.

➡️ Lees verder om te ontdekken waarom Neoforce de ideale keuze is voor organisaties van elke omvang.

Try freeView prices

Waarom Kiezen voor Neoforce?

  • Kosteneffectiviteit: Met Neoforce krijg je een all-in-one oplossing zonder verborgen kosten of de noodzaak om extra modules aan te schaffen. Je betaalt een vaste, lage prijs per maand.
  • Incident Management op Zijn Best: Neoforce biedt een efficiënte en gestroomlijnde aanpak voor het afhandelen van alle soorten incidenten. Dit zorgt voor een snellere responstijd en een hogere klanttevredenheid.
  • Volledige Controle met Changemanagement: Neoforce geeft je volledige controle over alle wijzigingen binnen je organisatie dankzij onze geavanceerde changemanagementfuncties.
  • Centraal Asset Management: Met Neoforce beheer je al je bedrijfsmiddelen op één centrale locatie, waardoor je tijd en middelen bespaart.
  • SLA Management voor Topkwaliteit Service: Neoforce’s geavanceerde SLA-functies stellen je in staat om de servicekwaliteit voortdurend te meten en te beheren.
  • Lokale Nederlandse Support: Onze klantenservice is volledig in het Nederlands en staat altijd klaar om je te ondersteunen.
  • Mobiele Toegankelijkheid: Neoforce is volledig toegankelijk op mobiele apparaten en bevat zelfs een geïntegreerde barcodescanner voor extra gemak.

Flexibiliteit en Maatwerk

Neoforce is ontworpen met het oog op flexibiliteit en kan volledig worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Dit is een groot voordeel ten opzichte van TOPdesk, dat vaak rigide en minder aanpasbaar is. Bovendien is het bij Neoforce niet verplicht om volgens ITIL te werken; je kunt dit naar eigen wens aanpassen en instellen.

Ongeëvenaarde Veiligheid

Veiligheid is een van onze topprioriteiten bij Neoforce. Daarom laten we geregeld pentests uitvoeren door zowel interne als externe partijen. Neoforce is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd en alle data wordt veilig opgeslagen binnen Nederland.

Uitstekende Klantenservice

Onze Nederlandse supportdesk staat altijd voor je klaar. Of je nu een eenvoudige vraag hebt of te maken krijgt met een complex probleem, Neoforce zorgt voor een snelle en efficiënte oplossing.

What is the difference between Neoforce and TOPdesk?

Neoforce is more than service desk software, and 100% focused on your business.

Fully customizable so it works for your organization! Updated regularly and listened to customer input.

TOPdesk was created for internal IT departments of large organizations.

You can tell by the focus on ITIL-based working through all sorts of cumbersome interfaces, the low level of flexibility and the high price.

And this is the real difference between Neoforce and TOPdesk:

Neoforce

Incident management

Changemanagement

Asset management

SLA management

Reports / API

Dutch support

Tagging colleagues

Customer input is processed

Data retention within the Netherlands

Linking with Dutch packages

To-do lists

Fixed, low price per month

Automatic billing

Web & App

TOPdesk

Incident management

Changemanagement

Asset management

SLA management

Reports / API

Dutch support

Tagging colleagues

Customer input is processed

Data retention within the Netherlands

Linking with Dutch packages

To-do lists

Fixed, low price per month

Automatic billing

Web & App